TITLE HERE (5) (2)

Sava Port Global fest

Opština Savski venac i Turistička organizacija opštine Savski venac predstavljaju Vam festival Sava Port Global fest – prvi festival ikada napravljen na savskoj promenadi. Uživaćete u šetnji sa porodicom i prijateljima, uz obalu reke i programu koji smo spremili da vam ulepšamo prvi dan jula.

Naša želja je da promovišemo kulturne vrednosti zemalja sa svih kontinenata i naučimo više jedni o drugima. Zato smo pripremili 12 sati neprekidnog programa! Uživaćete u raznovrsnosti kultura koje će izlagati i prodavati suvenire na štandovima. U prepodnevnim časovima će posetioci moći da učestvuju u otvorenim radionicama i nauče da prave origami, poboljšaju svoje slikarske veštine ili zaplešu neki ples. Popodne vam donosimo bogat muzički i plesni program u trajanju od 5 sati, gde će vam se predstaviti umetnici iz Beograda. A od 20h vas očekuje koncert poznate pevačice Lene Kovačević.

Provedite subotu upoznajući kulture Indije, Egipta, Iraka, Amerike, Indonezije, Južne Koreje, Kube, Brazila, Malezije, Havaja, Avganistana, Irske, Kine, Azerbejdžana, Alžira, Maroka, Tunisa, Grčke, Venecuele, Italije, Tajlanda, Mađarske, Kanade i Portugalije.

Početak programa je u 10h, dok će svečano otvaranje biti s početkom u 12h.

Ulaz je slobodan!