plakat

Petrovdanski sabor

Obaveštavamo Vas da će 12 jula u čast slave Petrovdan biti održan „Petrovdanski Sabor“.

Turistička Organizacija Gradske opštine Savski venac, opština Savski venac i Topčiderska crkva svetih apostola Petra i Pavla ugostiće Vas u parku Topčider na platou ispred crkve.

Dan će započeti svetom liturgijom u 9:00h, a od 10:00h Vas očekuje raznovrstan kulturno – umetnički program koji će trajati celog dana.

Posebno za naše najmlađe posetioce pripremili smo niz aktivnosti poput pozorišnih predstava, animacije, dolazak klovna „Smeška“, konjiće, tramboline, tobogane, takmičenje u dečijem streličarstu sa vrednim nagradama.
Tokom manifestacije delićemo poklone i slatkiše za decu.

Organizovali smo takmičenje u pravljenju riblje čorbe, spremanju pita i kolača od jabuka, koje će posetioci moći da degustiraju.

U drugom delu dana od 16-20 časova nastupiće mnoštvo izvošđača poput: „Hor Ison“ najbolji dečiji inkluzivni hor u Evropi, „Teatar dobrih vibracija“ iz Novog Sada, Koncert kvarteta Muzičke Akademije u klasi prof. Vere Milanković, Grupa Neverne Bebe, Grupa MOBA, Grupa PIRG, Divna Ljubojević i MELODI, Lena Kovačević, Nebojša Mastilović, Cijuk.

Zainteresovani za takmičarski deo u kuvanju riblje čorbe i pravljenju kolača i pita mogu da se prijave na broj telefona 0114032249 najkasnije do 12.07.2017. godine.

Svi sadržaji su besplatni. Dobrodošli.