turizam

SAVSKI VENAC I OVE GODINE NA MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

Pod sloganom „Leto je bliže nego što mislite” na Beogradskom sajmu će od 21. do 24. februara biti održan 41. Međunarodni beogradski sajam turizma, na kojem će i ove godine učestvovati Turistička organizacija opštine Savski venac sa svojim izlagačima.

Najveća i najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi svakog februara uspešno promoviše najnovije trendove i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji, nove koncepte i mogućnosti za putovanja i otvara nove perspektive u razvoju turističkog biznisa. Događaj je simbol turističkog predstavljanja za sve učesnike turističke privrede i pokretač jačanja svih grana turizma i ugostiteljstva u Srbiji i regionu.

U halama Beogradskog sajma predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori, i posetiocima ponuditi  first minute aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

Na štandu Turističke organizacije Savski venac, u hali 4 Beogradskog sajma, predstaviće se poznati hoteli i restorani, Javni akvarijum i tropikarijum Beograd, vinarije Panojotović i Lukić, domaće radinosti „Etno ćoše” i „Kreativni bulevar” i drugi. Posebnu prezentaciju na glavnoj sajamskoj bini imaće 23. februara, u 10 časova, Belgrade Hotels Group sa svojih osam hotela, dok će Udruženje Vinski putevi Srbije predstaviti turističku karticu za popuste WineRS card“.

Za posetioce će biti priređen i bogat kulturno-umetnički program.